Bodrum Turizmcileri BOYD Etkinliğinde Bir Araya Geldi




Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Bodrum turizmciler buluşması etkinliğinin beşincisini Marina Yacht Club’da gerçekleşti.

Turizmciler buluşmasının beşincisini yaptıklarını belirten BOYD başkanı Serdar Karcılıoğlu yaptığımız etkinlilerimizde bugüne kadar bize desteklerini veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi.  18 Mayıs Perşembe günü Marina Yacht Club’da buluşan BOYD yönetim kurulu üyeleri ve Bodrum turizmcileri, Etkinlik sponsorlarından Red Dragon’un sunduğu suşi ve AFS içecek firmasının ikramlarıyla hoş bir akşam geçirdiler.

BOYD etkinliği sırasında Marina Yacht Club’da bulunan ünlü şarkıcı Fatih Erkoç, Başkan Serdar Karcılıoğlu ve BOYD üyeleriyle sohbet etti.

BOYD’un etkinliğine sponsor olan AFS gıda içecek pazarlama ege bölge müdürü Özgenç Fidanoğlu yaptığı açıklamada, BOYD’a daha öncede sponsor olmuştuk, o zamanda söylediğim gibi bizler böylesi etkinlikleri her zaman destekliyoruz, Turizm içinde birçok iş kolunu barındırıyor. Bu sebeple turizmin kriz içinde olması bir çok sektör gibi bizi de etkileyeceği kesin, umut ediyoruz ki ülke turizmi hak ettiği yerlere gelir. Bodrumun profesyonel yöneticilerinin bir araya gelerek Bodrum turizmini konuşmalarına, fikir alışverişinde bulunmalarına vesile olduğumuz içinde mutluyuz dedi.

Etkinliğin diğer sponsoru olan Red Dragon işletmecisi Tolga Işık yaptığı açıklamada; 1989 yılından bu yana Bodrum’da Çin mutfağının en lezzetli yemeklerini Türk damak tadıyla buluşturmak için hizmet veriyoruz, BOYD başkanı Serdar bey başta olmak üzere derneğimizin bizde yeri bir başka önem taşımakta, Bodrum turizmcilerinin bir araya geldiği böylesi bir etkinliğe sponsor olmak ve onlara hoş bir damak tadı sunmak bizleri çok mutlu etti. Bodrum turizm açısından Dünyaya açılan bir penceredir dedi.

Marina Yacht Club’da gerçekleşen etkinliğe çok sayıda otelci ve turizmci katıldı.

Serdar Karcılıoğlu, BOYD yönetim kurulu adına etkinliğe 2. Kez kapılarını açan Marina Yacth Club’ın işletmecisi Mehmet Özdemir’e de ayrıca teşekkürlerini dile getirdiler.

(Kaynak: www.turizmgm.com))

Diğer Kısa Haber

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ

Image

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ...

HALİKARNAS BALIKÇISINI ANDIK, ama...

Image

1925 yılına Bodrum'a sürgüne gönderilen "Halikarnas Balıkçısı" Cevat Şakir Kabaağaçlı ölümünün 44. yılında çeşitli etkinliklerle anıldı.Hatırlarsınız, Bodrum girişinde hem Türkçe, hem de İngilizce ola...


DAUM, GÖKOVA DEPREMİNİN RAPORUNU YAYINLADI

Image

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Gökova depreminin raporunu yayınladı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir ve ekibi tarafından hazırlanan ve geçmişte daha büyük depremlerin me...


Başkan’dan çağrı: Bodrum’da tatile devam

Image

Depremin ardından Bodrum’da hayat normale dönüyor. İlçede yaşayanların ve tatilcilerin deprem şokunu kısa sürede atlattığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:“Deprem uzm...


1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Bodrum'da kutlandı

Image

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayram, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Bodrum Liman Başkanlığı ve Bodrum Denizciler Derneği tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kut...


LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ

Image

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ...

KÖŞE YAZARLARI