ROYAL ARENA RESORT'TEN BODRUM'A YENİ OTEL PROJESİ

Yeşil Yıldız ve doğayı korumaya yönelik çevreci yatırımlarla yenilenme planı olan Royal Arena Hotel Bodrum Resort & Spa'nın, yine Bodrum'da yeni bir otel daha açma projesi var.

 


Royal Arena Hotel Bodrum Resort & Spa Genel Müdürü Naki Bozdağ, yüksek sezonu yüzde 90 dolulukla geçirdiklerini açıklayarak, ağırladıkları 'repeat-tekrar' misafirler sayesinde bu rakama ulaştıklarını kaydetti. Bozdağ, "Kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışımız var. Misafirlerimizi memnun etmek öncelikli amacımız. Bu yüzden tercih edilen bir otel olduğumuzu düşünüyorum. Repeat misafirlerin olması başarılı tesislerin ayakta kalması için çok önemli. Turizmin kaliteli devamlılığı için mutlaka iyi hizmet vermek gerekiyor." dedi.

 

YÜKSEK SEZONDA AÇIĞI KAPATTIK

 

Turizm sektörünün içinde bulunduğu krizden etkilenmemenin mümkün olmadığını ifade eden Bozdağ, önceki yıllara göre ortalama doluluk oranlarının krizden dolayı biraz azaldığını anlattı. Bozdağ, TurizmdeBuSabah'a şunları aktardı "Fakat yüksek sezonda bu açığı kapatmaya çalıştık. Krizi atlatmak için kalitemizden ödün vermeden iyi hizmet vermek için çaba gösterdik. Bu durum kısa vadede cironun azalıp maliyetlerin artmasına sebep olsa da uzun vadede işletmelere kar olarak dönecektir. Biz de bu yönde hareket ettiğimiz için düşük sezonda yaşadığımız krizi yüksek sezondaki karlılıkla çözmüş olduk."

 

Otellerinin bulunduğu Bodrum Gümbet'te ve çevresinde son yıllarda açılan popüler eğlence mekanlardan dolayı özellikle gençlerin tercih ettiği bir lokasyon olduklarını aktaran Naki Bozdağ, misafir profillerini ise şöyle anlattı: "Otelimiz daha çok balayı konsepti ve SPA konsepti ile öne çıkıyor. Bizi genç profil ve balayı tatilcileri tercih ediyor. Balayı misafirleri özellikle bizi seçiyor. Genç misafirler arasında Gümbet'teki eğlence mekanlarına yakınlığımız ve hizmet kalitemiz nedeniyle tercih nedeniyiz."

 

YENİ OTEL PLANI

 

Kardelen Tatil Turizm'in yatırımı olan Royal Arena Resort&Spa'nın, yine Bodrum'da yeni bir otel daha açma planı olduğunu bildiren Bozdağ, proje aşamasında olduklarını, en kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Bozdağ'ın verdiği bilgiye göre yeni otelin konsepti delux olacak.

 

ÇEVRECİ YATIRIMLAR YAPACAKLAR

 

Otellerini Yeşil Yıldız ve doğayı korumaya yönelik çevreci yatırımlarla yenilemeyi planladıklarını belirten Naki Bozdağ, 2016 sezonunu ise şöyle değerlendirdi: "2016 sezonu krizden dolayı maalesef ülke olarak umduğumuz gibi gitmedi. Biz Royal Arena Resort&Spa olarak repeat misafirlerimizin çok olması sebebiyle krizden az etkilendik diyebilirim. Bu yıl bu krizin olması istihdam konusunda da sıkıntılara sebep oldu. Umarım bu tür krizler bir daha yaşanmaz. "

 

2012 yılından beri hizmet veren Royal Arena Resort&Spa Bodrum Gümbet'te bulunuyor. Herşey dahil konsepti ile hizmet veren otel, modern ve şık mimarisi ile dikkat çekiyor. 98 standart, 1 king süit, 1 süit, 18 aile odası ve 18 ekonomik oda olmak üzere toplam 136 odası mevcut.

 

Otel bünyesinde SPA, açık havuz ve kapalı havuz bulunuyor. SPA'da tamamen Uzakdoğu konsepti ile hizmet veriliyor. Uzman Balili terapistler otel misafirleri ve dışarıdan gelen üyeler tarafından çok tercih ediliyor. Masaj ve vücut bakımı dışında sağlık ve tedavi için SPA bölümü de çok tercih ediliyor. Main Restaurant ve Teras Restaurant olmak üzere iki restoranları var.

 

NAKİ BOZDAĞ

 

1989 Yılında bellboy olarak Kuşadası'nda turizme giriş yapan Naki Bozdağ, üniversitede okurken yazları çalışarak turizme devam etti. İktisat bölümü mezunu olan Bozdağ, kendisini 'turizm aşığı' olarak tanımlıyor. 20 yıldır Bodrum'da bulunan Bozdağ, Royal Arena Resort&Spa'nın açılışından birkaç ay sonra Genel Müdür olarak başladığı görevine devam ediyor.

 

(Kaynak: turizmdebusabah.com)

Diğer Sektörel Haberler

BODRUMDA SPORUN ADRESİ: HALİKARNAS KÜREK

Image

BODRUMDA SPORUN ADRESİ: HALİKARNAS KÜREKBitez Koyu içinde her mevsimde denize açılmanın, ekip arkadaşlığı kurmanın, kürek çekmenin tadını öğrenmek çok kolay.KÜREKTE BULUŞALIMInstagram: bodrumkurekbite...


Jolly Tur: Turizmde talep çok yüksek, fiyatlar artacak

Image

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vardar, "Yurt dışı talep çok fazla olduğu için 2019'da fiyatlar çok artacak. Şu anda erken rezervasyonlarda Ege'de yüzde 35, Akdeniz'de yüzde 45 artış var" dedi.Jolly ...


Yabancıya konut satışında rekor

Image

Yabancıya konut satışında ilk kez 30 bin bandı aşıldı, aylık bazda da ilk kez 6 binin üzeri görüldü. Sektör temsilcileri hedefin 40 bin olduğunu dile getirdi.Yabancılara konut satışında tarihi zirvele...


Booking.com Türkiye'de çözüm arayışında

Image

Booking.com Başkanı ve Üst Yöneticisi Gillian Tans, "Türkiye’deki hizmetlerimizde yaşanan sıkıntılara çözüm bulabilmeye yönelik Türk hükümetiyle temas halindeyiz. Umarım yakın gelecekte vergi konusund...


Turizmci 2019 için iyimser

Image

TÜROB Başkanı Timur Bayındır, "Bugünden 2019 yılına yönelik ön satışlardan olumlu sinyaller geldiğini söyleyebiliriz. İspanya'nın gerileme yaşadığı pazarlardan Türkiye’ye bir kayış olmasını bekliyoruz...

KÖŞE YAZARLARI