WELNESS DEVİ CANYON RANCH BODRUM'DA HİZMETTE!

Dünya wellness piyasasının dev ismi Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye'de açtı. Kaplankaya'da konumlanan otelin her biri deniz manzarasına sahip toplam 141 odası var.

 


Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye'de açtı. Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya, 1 Temmuz'dan itibaren; Milas bölgesinde bulunan Kaplankaya'da misafirlerini ağırlamaya başladı.

 

Dünyaca ünlü otomotiv üreticisi ABD'li General Motors'un (GM) efsane ismi, GM'in 107 yıllık tarihinde ilk kadın Başkan Yardımcısı olan ve Avrupa Bölgesi'ni de yöneten Susan Docherty, geçen yıl bu görevinden ayrılarak turizm şirketi Canyon Ranch'in başına geçmişti. Docherty'nin yönetimindeki Canyon Ranch, Bodrum'daki bu yeni tesisle markanın ilk uluslararası otelini hizmete açmış oldu.

 

Sağlıklı yaşam ve zindeliği kişisel keşif, enerji ve motivasyon kaynağı olarak gören Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya, sadece 'wellness' hizmeti ve 'tatil anlayışı'nın ötesinde, sağlıklı yaşam için tamamlayıcı tüm aktivitelerle birlikte kapılarını açtı.

 



141 ODASI VAR

 

Her biri deniz manzarasına sahip toplam 141 odalı "Leading Hotels of the World" üyesi merkezin 17'si Executive King kategorisi olmak üzere 66 yamaç odası, 69 otel odası ve 6 otel suiti bulunuyor.

 

Güney Ege kıyılarının incisi Bodrum'un yanı başındaki Türk Rivierası'nın kalbinde bulunan Kaplankaya bölgesinde yer alan otel, Barcelona'daki ünlü Office of Architecture (OAB) ve kurucu ortak mimarı Carlos Ferrater tarafından tasarlandı. Doğayla mükemmel bir uyum içinde olan mimari, adeta çevredeki doğal güzelliklerin ruhunu taşıyor.

 

10 BİN M2'LİK ALANDA

 

Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya, 10 bin metrekarelik özel spa, fitness ve sağlıklı yaşam merkezinde, Canyon Ranch'in 1979'dan bu yana yürüttüğü modern sağlıklı yaşam deneyimlerinin yanı sıra yıl boyunca rehber eşliğinde yürüyüş, bisiklete binme, su sporları ve daha fazlasını içeren hem iç mekân, hem de açık hava aktivitelerine katılma, yüzme, modern fitness tesislerinde egzersiz yapma, huzurlu bir spa keyfi ile rahatlama, yerel ve doğal malzemeler kullanılarak özenle hazırlanmış sağlıklı ve leziz yemekleri tatma, ruh ve beden sağlığı üzerine seminer ve toplantılara katılma imkanları sunuyor.

 

UZMAN VE PROFESYONEL BİR EKİP

 

Johns Hopkins Hastanesi Dahiliye Uzmanı ve aynı zamanda uyku, sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü alanında uzman, Canyon Ranch Uyku Tıbbı Direktörü Param Dedhia'nın da yer aldığı Canyon Ranch Sağlık merkezinin uluslararası üne sahip deneyimli profesyonel ekibi ise misafirlerinin kendini daha genç hissedip, sağlıklı daha uzun bir yaşama kavuşmasını sağlıyor.

 

Sporcu sağlığında uzmanlaşmış doktor, iç hastalıkları uzmanı, fizyolojist, spor ve motivasyon üzerine uzmanlığı bulunan psikolog, Uluslararası Olimpiyat Komitesi sertifikasına sahip beslenme uzmanı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanının da bulunduğu Canyon Ranch sağlık ekibi, birçok alanda sağlıklı yaşam tedavileri sunuyor. Ayrıca, Canyon Ranch'te konaklanan süre boyunca yararlanılabilecek onlarca masaj türü, bakım, seminer ve eğitim programları yer alıyor. Canyon Ranch'in global standartlardaki Spa'sında sunulan bakım ve terapilerin yanı sıra, egzersiz fizyolojisi üzerine uzmanlaşmış deneyimli ekibi de hizmet veriyor.

 

Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya'tan tüm yıl boyunca yararlanabilecek, ilk aşamasında 76 villayı kapsayan Kaplankaya Canyon Ranch Living'de de eş zamanlı olarak yaşam başladı.

 

(Kaynak: turizmdebusabah.com)

Diğer Sektörel Haberler

BODRUMDA SPORUN ADRESİ: HALİKARNAS KÜREK

Image

BODRUMDA SPORUN ADRESİ: HALİKARNAS KÜREKBitez Koyu içinde her mevsimde denize açılmanın, ekip arkadaşlığı kurmanın, kürek çekmenin tadını öğrenmek çok kolay.KÜREKTE BULUŞALIMInstagram: bodrumkurekbite...


Jolly Tur: Turizmde talep çok yüksek, fiyatlar artacak

Image

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vardar, "Yurt dışı talep çok fazla olduğu için 2019'da fiyatlar çok artacak. Şu anda erken rezervasyonlarda Ege'de yüzde 35, Akdeniz'de yüzde 45 artış var" dedi.Jolly ...


Yabancıya konut satışında rekor

Image

Yabancıya konut satışında ilk kez 30 bin bandı aşıldı, aylık bazda da ilk kez 6 binin üzeri görüldü. Sektör temsilcileri hedefin 40 bin olduğunu dile getirdi.Yabancılara konut satışında tarihi zirvele...


Booking.com Türkiye'de çözüm arayışında

Image

Booking.com Başkanı ve Üst Yöneticisi Gillian Tans, "Türkiye’deki hizmetlerimizde yaşanan sıkıntılara çözüm bulabilmeye yönelik Türk hükümetiyle temas halindeyiz. Umarım yakın gelecekte vergi konusund...


Turizmci 2019 için iyimser

Image

TÜROB Başkanı Timur Bayındır, "Bugünden 2019 yılına yönelik ön satışlardan olumlu sinyaller geldiğini söyleyebiliriz. İspanya'nın gerileme yaşadığı pazarlardan Türkiye’ye bir kayış olmasını bekliyoruz...

KÖŞE YAZARLARI