BODRUM TİCARET ODASI BAŞARISINI KUTLADI




Bodrum Ticaret Odası, üçüncü defa akreditasyon belge yenileme denetimine girerek, 12. dönemde A kategorisinde Odalar arasında belgesini en yüksek puanla yeniledi.

24 Şubat 2017 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerçekleşen 12. Dönem Akreditasyon Sistemi Sertifika Töreninde BODTO Heyeti, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açıklaması ile belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin elinden aldı.
BODTO, TOBB’da düzenlenen törenin ardından, Akreditasyon Belge Başarısını paylaşmak amacıyla, 10 Mart Cuma günü Trafo Bodrum’da bir kokteyl düzenledi. Kokteyle Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Erol Turgut, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Uğur Özen, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, BODER Başkanı Halil Özyurt, Basın Mensupları ve çeşitli STK temsilcileri ile Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Üyeleri, Geçmiş Dönem Meclis Başkanı Zeki Köylü, Geçmiş Dönem Meclis Üyeleri ve Oda çalışanları, katıldı.
Mahmut Serdar Kocadon: “Bodrumumuzun adını tüm Türkiye’ye bir kez daha duyurmaktan onur duyuyoruz!”
BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un açılış konuşması ile başlayan kokteylde ekip ruhu ile çalışmanın sağladığı faydanın altı çizildi. Aldıkları A sınıfı belge ve başarılı akreditasyon denetim sonuçları hakkında duygu ve düşüncelerini basın mensupları ile paylaşan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum Ticaret Odası Avrupa Birliğindeki Odalar nasıl hizmet veriyor ise aynı hizmeti veren bir kurum haline gelmiştir. Bu seviyeye gelmek elbette kolay olmadı, Akreditasyon ve Kalite çalışmalarıyla toplam 34 denetimi başarıyla tamamladık. Emek veren başta Meclis Başkanlarımıza, üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerine ve Oda çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bodrumumuzun adını bu şekilde tüm Türkiye’ye duyurmuş olmaktan büyük onur duyuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Gecede, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Meclis Başkanı İlhan Ersan ve.2 BODTO Geçmiş Dönem Meclis Başkanı Zeki Köylü yaptıkları konuşmalarda Bodrum Ticaret Odasının başarısını kutlayarak Bodrum adının duyurulmasından ve yüceltilmesinden duydukları sevinci ifade ettiler.
Oda ve Borsalarda kurumsal kapasitenin arttırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında Bodrum Ticaret Odası’nın uluslararası standartta hizmet sunduğu tescillenmiş oldu.

(Kaynak: www.bodrumguncelhaber.com)

Diğer Kısa Haber

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ

Image

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ...

HALİKARNAS BALIKÇISINI ANDIK, ama...

Image

1925 yılına Bodrum'a sürgüne gönderilen "Halikarnas Balıkçısı" Cevat Şakir Kabaağaçlı ölümünün 44. yılında çeşitli etkinliklerle anıldı.Hatırlarsınız, Bodrum girişinde hem Türkçe, hem de İngilizce ola...


DAUM, GÖKOVA DEPREMİNİN RAPORUNU YAYINLADI

Image

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Gökova depreminin raporunu yayınladı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir ve ekibi tarafından hazırlanan ve geçmişte daha büyük depremlerin me...


Başkan’dan çağrı: Bodrum’da tatile devam

Image

Depremin ardından Bodrum’da hayat normale dönüyor. İlçede yaşayanların ve tatilcilerin deprem şokunu kısa sürede atlattığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:“Deprem uzm...


1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Bodrum'da kutlandı

Image

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayram, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Bodrum Liman Başkanlığı ve Bodrum Denizciler Derneği tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kut...


LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ

Image

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ...

KÖŞE YAZARLARI