ABD'Lİ CANYON RANCH DA TÜRKİYE'DEN AYRILIYOR



 
Alman Steigenberger ve ABD'li Edition'dan sonra Amerikalı bir otel markası daha Türkiye'den ayrılma kararı aldı

Son yıllarda çeşitli ülkelerden peş peşe Türkiye’ye gelen lüks kategorisindeki yabancı markalı oteller Türkiye’den ayrılmaya devam ediyor.
 
Steigenberger ve Edition'dan sonra İstanbul Maslak’taki Steigenberger ve Levent’teki Edition’dan sonra Milas - Kaplankaya’dali Canyon Ranch da Türkiye’den ayrılacağını açıkladı. Lüks kategorisindeki Canyon Ranch geçen yıl temmuz ayında açmıştı.
 
Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker’in haberine göre 250 milyon dolarlık yatırımla geçen yıl hizmete giren Canyon Ranch, markanın ABD dışında ilk küresel operasyonuydu. 

"Türkiye çok güzel, ama..."
 
Canyon Ranch’in 1 Mayıs’tan itibaren Türkiye’den çekilme kararı aldığını açıkladı. Kararı şirketin CEO’su Susan Docherty yaptı. 

Docherty, yaptığı açıklamada “Türkiye muhteşem bir yer. Dürüst olmam gerekirse kalbim Türkiye için ağlıyor. 2 yıl bu proje için sürekli Türkiye’ye gittim. Çok güzel bir doğası var. Ancak turizm ve seyahat sektörü büyük yara aldığı için Türkiye’den çıktıklarını söyledi.
 
İşadamlarının mekanıydı, Capital Partners’in proje sahibi Canyon Ranch’ta aralarında Ali Koç, Muhtar Kent ve manken Karolina Kurkova’nın da olduğu kişiler ev almıştı.

(Kaynak: www.turizmgazetesi.com)

Diğer Kısa Haber

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ

Image

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ...

HALİKARNAS BALIKÇISINI ANDIK, ama...

Image

1925 yılına Bodrum'a sürgüne gönderilen "Halikarnas Balıkçısı" Cevat Şakir Kabaağaçlı ölümünün 44. yılında çeşitli etkinliklerle anıldı.Hatırlarsınız, Bodrum girişinde hem Türkçe, hem de İngilizce ola...


DAUM, GÖKOVA DEPREMİNİN RAPORUNU YAYINLADI

Image

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Gökova depreminin raporunu yayınladı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir ve ekibi tarafından hazırlanan ve geçmişte daha büyük depremlerin me...


Başkan’dan çağrı: Bodrum’da tatile devam

Image

Depremin ardından Bodrum’da hayat normale dönüyor. İlçede yaşayanların ve tatilcilerin deprem şokunu kısa sürede atlattığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:“Deprem uzm...


1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Bodrum'da kutlandı

Image

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayram, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Bodrum Liman Başkanlığı ve Bodrum Denizciler Derneği tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kut...


LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ

Image

LOKUM TADINDA NİCE GÜZEL BAYRAMLAR DİLERİZ...

KÖŞE YAZARLARI